Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

Προκειμένου να γίνει έγκαιρος προγραμματισμός της μεταφοράς των μαθητών για το επόμενο σχολικό έτος 2015 – 2016 παρακαλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται να καταθέσουν σχετική αίτηση στο σχολείο.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη μεταφορά μαθητών του Δημοτικού είναι να απέχει το σπίτι από το σχολείο περισσότερο από 1.200  μέτρα. 
Εκτός από την αίτηση απαραίτητο είναι να κατατεθεί στο σχολείο βεβαίωση χιλιομετρικής απόστασης. Τη βεβαίωση την εκδίδει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου  προσκομίζοντας εκεί κάποιο λογαριασμό ΔΕΚΟ ή άλλο επίσημο έγγραφο που να φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας.
Η βεβαίωση μπορεί να εκδοθεί και από την Περιφέρεια, η σχετική υπηρεσία είναι Στρωμνίτσης  53 Διεύθυνση Τεχνικών Έργων περιοχή Βούλγαρη κοντά στην εκκλησία των Τριών Ιεραρχών.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενο να καταθέσουν  στο σχολείο τα παραπάνω δικαιολογητικά μέχρι την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015δηλώνοντας και τα δρομολόγια που σας ενδιαφέρουν.
Σημείωση:
Την φετινή σχολική χρονιά υπάρχουν τα εξής δρομολόγια: πρωινόμεταφέρει τους μαθητές την ώρα έναρξης των μαθημάτων. Μεσημβρινά στις 2:00΄  μ.μ.,και  στις 3:30΄μ.μ 
Εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον είναι πιθανόν να προστεθεί πρωινό δρομολόγιο με ώρα άφιξης στο σχολείο στις 7:00΄  και μεταμεσημβρινό με ώρα αποχώρησης στις 4:15΄μ.μ.