Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ Α΄ ΤΑΞΗΣ Ο αντιφυματικός εμβολιασμός των μαθητών της A΄ τάξης θα γίνει στις 29/10/2013 η mantoux και στις 31/10/2013 και 1/11/2013 το BCG. Θα ακολουθήσει ξεχωριστή ενημέρωση.

ΥΛΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ Προτείνουμε, αντί ο κάθε μαθητής να προμηθευτεί ξεχωριστά τα υλικά που θα χρησιμοποιήσει για το μάθημα, να φέρει 2 € και να γίνει συνολική η προμήθεια από το σχολείο. Μ΄ αυτό το ποσό θα καλυφτούν οι ανάγκες του μαθήματος για ολόκληρη τη χρονιά. Η συγκέντρωση των χρημάτων θα γίνει την εβδομάδα 21-25 Οκτωβρίου από τους δασκάλους των τμημάτων.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ Επειδή πολλοί γονείς πηγαίνουν μεμονωμένα με τα παιδιά τους και παρακολουθούν παιδικές θεατρικές παραστάσεις, σας ενημερώνουμε ότι συνολικά οι μαθητές με το σχολείο θα παρακολουθήσουν στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ την παράσταση ΕΛΙΖΑ της Ξένιας Καλογεροπούλου. (Για όσους είναι δικαιούχοι, είναι δεκτά και εισιτήρια του ΟΓΑ)

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους δασκάλους των τάξεων για περιπτώσεις μαθητών που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας. Μεταξύ αυτών και για αλλεργίες.

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ Κατά τη μεσημεριανή αποχώρηση, κάποιοι γονείς παρά τις συστάσεις προσπαθούν να φτάσουν με τα αυτοκίνητα μέχρι την είσοδο του σχολείου, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των μαθητών. ΕΙΝΑΙ και ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ του καθένα μας….

ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ. Καθώς μπαίνουμε στη χειμερινή περίοδο, όλο και πιο συνηθισμένο είναι το φαινόμενο της καθυστερημένης προσέλευσης μαθητών. Παρόλο που το κουδούνι για την έναρξη των μαθημάτων χτυπά στις 8.10΄, ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 8:00΄